zondag 20 april 2014

zaterdag 19 april

Hallo allemaal


Het  was weer  een super toffe dag.  Gauthier en ik zijn zelfs samen (alleen!!) een sirop gaan drinken! Maar je moet niet denken dat we helemaal alleen in het stad waren hoor mama en papa zaten in een tweedehands-winkel naast ons. We hebben Thais gegeten (loempia en Pad Thai). 



We zijn ook naar de Jardin de Luxembourg gegaan waar Het was daar fantastisch er was zelfs een soort van kabelbaan.En het tofste was een soort draaiend rond ding, dat je moest duwen en er dan op springen. Daarna heeft Gauthier getrakteerd op een ijsje.  


Na een tijdje stappen kwamen we bij het Panthéon. Ze zijn het aan het renoveren wat we zo jammer vonden want de slinger van Faucoult hangde er niet. Papa heeft uitgelegd hoe ze met deze slinger hebben aangetoond dat de aarde rond zijn as draait. 

's avonds hebben we nog wat kaasjes gekocht bij "Laurent Dubois", een heel mooie kaaswinkel. Bij de bakker in onze straat kochten we een pain en eenmaal thuis, douchen en schreven we de dagboeken. Daarna samen aperitieven (lekkere olijven) en de kaas opetenop het tafeltje voor tv eten. We zaten vandaag eens op tijd in bed :-)

Liefs Fé

1 opmerking: