zaterdag 19 april 2014

Vrijdag 18 april 2014

Hallo allemaal

We zijn deze ochtend eerst naar een superlange markt geweest waar we baignets gegeten hebben. Je waande je precies in Marokko of zo. 

's Middags zijn we gaan picknicken in Parc des Buttes-Chaumont.

Terwijl we samen aan het spelen waren, is Gauthier in de vijver gevallen!!!!! Hij was kletsnat. Ik heb sjaals rond hem moeten binden omdat hij het zo koud had. Al een geluk dat er een wasserette in de buurt was waar we zijn kleren  in de droogkast konden steken. 


Aan de jachthaven van Parijs (begin van Canal Saint Martin) hebben we nog wat gefrisbeet.  Omdat er zoveel mensen rondlopen was het soms heel moeilijk om iedereen te ontwijken. Iets wat soms dan ook niet lukte. Tegen 18 waren we terug in ons appartement voor een uurtje pauze en 
daarna zijn we wat gaan eten in de Barbershop: rare naam hé voor een restaurant maar wel heel leuk en lekker! Na het eten hebben we de metro genomen naar de Champs Elysées om op het terras van de Arc De Triomph naar de lichtjes van Parijs te kijken. Wat een prachtig uitzicht! De Eiffeltoren was helemaal in flikkerende lichtjes en de auto's op de straten bleven maar komen. 



Het was wel laat als we in ons bed lagen ... bijna middernacht! Weet je dat we om 23u15 nog binnengegaan zijn in de H&M op de Champs Elysées???

Kus




1 opmerking:

  1. Hallo Fé een mooie blog! Sue heeft ons gered, wij nog van de 20e eeuw en hierdoor hebben we nu dolle pret.

    BeantwoordenVerwijderen