dinsdag 10 juni 2014

Hop hop hop: iedereen naar de top!

Hoi hoi


We zijn donderdag naar Givry geweest en we hebben in een soort kasteeltje gelogeerd. 

Daar zijn we één nachtje gebleven en hebben we mensen leren kennen ( Engelsen die een huis in Brugge hebben): Gordon en Hilary. De volgende dag zijn we doorgereden naar Montbrun Les Bain.
waar ook onze moatjes waren (Kim, Michael, Irge, Mare, Fenne, Katrien, Jurgen, Lars, Anna en wij). Jurgen had ons allemaal uitgenodigd voor zijn veertigste verjaardag: leuk hé. 
We vonden het domein eerst niet en uiteindelijk hebben we het via de kaart dan toch gevonden. Het was een groot kasteel met een zwembad, tennisveld, midden in een leuk dorpje!!!!! Heel plezant. 





Zaterdagochtend zijn Jurgen, Michael, Kim en mama op de Mont Ventoux gereden met de fiets. Kim en mijn mama zijn langs Sault vertrokken en wij (Irge, Fenne, papa en ik) waren hun volgauto. Michael en Jurgen wilden graag de steilste kant proberen en vertrokken dus in Bédoin. Ook zij hadden een volgauto met Lars, Anna, Mare en Katrien. Hoewel het de laatste kilometers erg stijl was (soms tot 11%) is iedereen boven geraakt! En natuurlijk ook weer beneden :-). Boven hebben we lekkere nougat gegeten en hadden we een prachtig zicht. De berg is 1912 meter hoog. 





Op zaterdagnamiddag en zondag heel de dag hebben we geluierd aan het zwembad. Tussendoor zijn we nog een ijsje gaan eten. 's Avonds zijn we een keer op restaurant geweest en hebben we ook eens pizza's besteld: njammie! 


Op maandag moesten we helaas terug naar huis: 1100 km in de auto maar ik heb me wel weten bezig houden met muziek, een filmpje, Wim Helsen op de radio en een paar luistercd's. 


Het was een fijne vakantie!



xxx



Geen opmerkingen:

Een reactie posten